Bureau

Met de toenemende populariteit van thuiswerken, zijn thuisbureaus steeds belangrijker geworden voor veel mensen. De laatste trends in thuisbureaus richten zich op comfort en functionaliteit, en er zijn verschillende opties om aan deze behoeften te voldoen.

 

Een van de belangrijkste trends in thuisbureaus is het gebruik van aanpasbare en modulaire meubels. Dit betekent dat u uw bureau kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften, zodat u de juiste hulpmiddelen bij de hand hebt om efficiënt te werken. Bijvoorbeeld, als u veel op uw computer werkt, kunt u een bureau met ingebouwde opbergvakken voor uw toetsenbord en muis kiezen. Als u liever met een pen en papier werkt, kunt u een bureau kiezen met ruimte voor een notitieblok en pennenhouder. Laat u bijstaan door een professionele schrijnwerker om kasten en bureau op maat van uw werkgewoontes te voorzien.

 

In deze prachtige home office werden de kasten gemaakt op maat van de tekeningen van interieur architecte Joke Holvoet. Op deze manier wordt de ruimte inclusief schuine wanden optimaal gebruikt. Een lage kastenwand onder het raam doet ook dienst als zitmeubel. Ook het bureau meubel met een terrazzo stijl werkblad is op maat gemaakt voor deze klant.

Tags
bureau, Design, Interior, maatkasten